Spånga Blåbandsvänner vakade in valresultatet

Spånga Blåband har en trevlig tradition att under valdagens kväll bjuda till gemensam valvaka. På senare år har det varit spännande sammanräkningar som varit svåra att tippa i förväg.
Syftet med kvällen är att träffas, äta gott och att följa valvakan på tv. Viktigt är att respektera varandras åsikter och att förenas kring  vår demokrati.
Valdagen är en festdag att vara tacksam för. I många länder ges inte möjligheten att rösta och påverka samhällsutvecklingen.
 
Spånga Blåband är en partipolitiskt obunden förening och säkert fanns det en bredd i uppfattningar bland oss som samlades vid storbildsskärmen.
De ihärdigaste gästerna stannade kvar nästan till midnatt. Tack för en trevlig och intressant kväll./ 180909

Tensta Marknad
 – en fest för grannskapet!

Den 1 september hölls Tensta marknad – en äkta folkfest. Längs Tenstagången och på scenen vid Taxingeplan bjöds på en kavalkad av marknad, mat, musik och spännande möten.
Spånga Blåband och Blå Vägen har funnits med i många år. Vi hade ett informationsbord i Tensta Centrum där vi träffade många människor och kunde berätta om verksamheten. Det blev många igenkännande leenden. Tack för denna folkfest!/ 180901